Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Előfordulhat, hogy össze...

Előfordulhat, hogy össze fogom fröcskölni a fehèr festèkkel az oldalfalakat, amikor a plafont festem?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, fordított sorrendben kellett volna festenem, csak nem tudtam, mennyire lesz sötét a zöld, amivel elkezdtem festeni az oldalsó falakat, ès a plafont inkàbb fehérre szeretném festeni. Teddy hengerrel festek, ès ràm is fröccsöt picit, akkor a frissen. festett falakra is fog? A széleket rendes ecsettel festem, megpróbàlom minél vastagabb sávban festeni a széleket, hogy ne kelljen az oldalfalakhoz közel, hátha az segít.

Köszi, előre is!

2022. nov. 21. 21:11
 1/9 A kérdező kommentje:
*fröcsögött*
2022. nov. 21. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
A henger nem fröcsköl,legalább is nálunk.
2022. nov. 21. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem előfordulhat, hanem össze fogod fröcskölni.

Nem véletlenül a plafonnal kezdik a festést.

Ha tudsz szerezni papírt, tapétát, akkor ragaszd le a falat.

Ha van türelmed.

2022. nov. 21. 22:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm. Igen, igazad van, azzal kellett volna kezdenem..:/
2022. nov. 21. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel foliat es takard le korbe a falakat. Nem kell egeszen a mennyezetig es nem is kell teljesen leragasztani, eleg ha elhagysz pl 5-10 centit a mennyezettol es meterenkent odaragasztod egy darab ragszalaggal.
2022. nov. 22. 02:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Fröcsögni fog.
2022. nov. 22. 08:57
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Minőségi festéket kell venni, nem valami felvizezettet, és akkor nem csöpög.
2022. nov. 22. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Fröcsögni fog, ha csak nem vagy nagyon óvatos. Tapasztalat, most festettünk ki egy komplett házat, azóta is áldom a "festő keze munkáját" (a férjem), aki kifestette az előszobát, meg az egyik szobát anélkül, hogy lefóliázta volna a padlót. Élmény volt takarítani utána... Egyébként messziről nem látszik, de ha közel hajol az ember, apró pici permetszerű nyomok voltak mindenfelé. A férjemen is. Lehet, hogy aki gyakrabban csinál ilyet, annak megy fröcskölés nélkül, nekünk nem. :)

Lehet kapni olyan fóliát, aminek alapból maszkoló szalag a széle. Nem kell földig fóliázni, de fal közeli festésnél jó szolgálatot tehet. Ha pedig véletlen összekened a falat, majd javítod.

2022. nov. 22. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak a padlora ment a festek, amikor a plafont festettem, meg ram. Oldalfalra nem ment egyaltalan. DE! Nalam a plafon es az oldalso fal kozott van diszszego, es azt utolag at kellett kenni kulon. Plafonfesteskor is osszevaracskoltam a szegot, es az oldalfal festeskor is a szegot trutymakoltam
2022. nov. 23. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!