Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nyílászáró csere után semmi...

Nyílászáró csere után semmi változás/javulás a hőszigetelő képpességben? Normális?

Figyelt kérdés

Összespóroltam annyi pénzt, hogy kitudtam cserélni az ablakokat és a bejárati ajtót. Az ablakok azok a régi fa gerébtokos ablakok voltak,megrepedt üveggel, elvetemedve,szóval tényleg rossz állapotban.

Ki lettek cserélve és azt hittem hogy valami minimális javulás azért várható a hőmegtartás képpeségében,magyarán nem hűl ki ugyanúgy reggelre a ház,de sajnos igen.

(Vályogház és most még kandallóval fűtök,van egy vegyestüzelésű kazán is,azt eddig még nem használtam.)

2022. nov. 21. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán nem lett műszakilag megfelelően felmérve a helyzet.
2022. nov. 21. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

20-30% az energia megtakarítás nyílászáró cserénél, 2 rétegű üvegesnél inkább a 20%-hoz közeli.

A kérdés az hogyan lettek kicserélve a nyílászárók?

Előírásokat betartva vagy nem?

Tehát az ablak keretbe körbe rakta min 3 cm-s xps-t?

A purhabot a nyílászáró keret és fal között csak vakolták vagy eps-el elfedték?

2022. nov. 21. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint felesleges volt a felújítás, mert nem ott szökött el a meleg.
2022. nov. 21. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyu a kés is csak élével vág, nyelével nem igazán. Nagyon nem mindegy hogyan építették be azokat az ablakokat.
2022. nov. 22. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!