Miniwebshop.hu mit kezdjek veluk?
Mar feltettem a kerdest, csak nem ismertettem konkretan es nem sok valaszt kaptam
Kerlek segitsetek.
Egy honappal ezelott vasaroltam egy granit mosogato szettet, mielott negrendeltem telefonon, erdeklodtem hogy mikor er ide
Azt mondtak 4-5 munkanap, ebbol 2 het lett.
Kihoztak multhet hetfon, a csaptelep total mas, nem az amit en rendeltem.
Jeleztem azonnal az egyfelszolgalatnak, azt igertek a heten rendezik, es kicserelik nekem. Ennek mar ket hete.
Ugyfelszolgalaton nehezkes veluk beszelni, mert allandoan foglalt munkatarsat jelez, nem kapcsolnak be.
Penteken sikerult utolernem oket, azt mondta a holgy, hogy visszatelefonal, ez volt pentek reggel 9 orakor.
Sajnos keson leptem be egy vasarloi csoportba, ahol utolag dobbantem ra, innen az eletbe ne rendeljek.
Na, multhet hetfon bejelentettem, szoltak hogy a heten megoldja a cseret, vagy visszakuldom-e az egeszet? Azt valaszoltam, hogy megvarom, csak a csaptelepet cserelje.
A mosogaton volt egy doboz, amit levettem, mivel szerettem volna megtartani, ugy voltam vele megvarom az egy hetet. Ket het eltelt es senki sem tajekoztat, senki sem szol.
Szeretnem visszakapni a penzem, de az aszf szerint vallalkozo vasarlasnal nem allhatok el a vasarlastol, csak abban az esetben ha szerzodeszeges tortenik, szerintem ez beleszamit, hogy egy het helyett meg ket hete sincs sehol, nem?
Egy honapja rendeltem meg es meg mindig varok.. idegesito mar a furdoszobaban mosogatni.
Ezek fejeben mar az is megfordult a frjemben, hogy a penzt is ilyen utemben kuldik majd vissza?
Rajuk vonatkozik valami, amire ervelni tudok? Kerlek ne irjatok rosszindulatu kommenteket, segitseget szeretnek
1 most egy életre megtanúltad, hogy semmit nem veszünk át főleg idegen helyről anélkül, hogy megnéznénk.
Mehetsz pereskedni de idő a legjobb, ha addig zaklatod őket minden nap amíg nem mennek és ha azt mondja hétfőn, hogy kedden küldi hívd fel kedden is és szerdán is és addig míg nincs ott vagy nem viszik vissza de ezek a pénzed se fogják egy hamar visszaadni ezért én a csaptelepre gyúrnék elsőnek vagy lenyelném a békát, hogy másmilyen.
Panaszkezelésük milyen? Tegyél hivatalosan írásba panaszt, arra xy időn belül reagálni kell. Ha nem, keresd a fogyasztóvedelmet.
Vagy fogyasztóvedelemnél kerj tanácsot, és mindjárt vedd bele a levélbe. Telefon is alkalmas beszélgetés rögzítesre; mikor felveszik közöld a rögzítést, és úgy beszélj. Szükség esetén felhasználható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!