Kifolyószár csere (csap) rosszat adott a bolti eladó?
Műszaki analfebéta vagyok, leszedtem a kifolyószárat elvittem a boltba, de az újat nem bírom felhelyezni.
Ezaz új
Ez a Régi
Az újhoz van egy külön kis plusz műanyag is van, ami szerintem már más típust jelez szerintem.
Egymás mellé rakva:
Egyformának tűnik, de a gumi tömítés sokkal vastagabbnak néz ki, pont amiatt nem is csúszik fel, nem tudom felnyomni a kifolyószárat a helyére.
Lehet a régi 18mm ez meg 18,6 arra tudok még tippelni. De fura hogy egy szakboltban, ennyi segítséget nem tudnak adni
Vagy csak én vagyok béna és jót adtak?
Víz-gáz-fűtésszerelő here.
Teljesen jót adtak, nyilván az új nehezebben megy fel mert nincs meglágyulva a gumi. Tegyél rá 1 kis mosogatószert esetleg, és határozottan told bele, nem cukorból van, bele fog az menni :)
Jót adtak, te vagy a béna.
Zsírozd be és jobbra-balra tekerő mozdulatokkal nyomd bele.
a régi az kludi vagy mofém, és NEM egyforma a mérete egyes noname kifolyó nyakakkal,mely kb 0.3mm vastagabb.
Vidd vissza ,adjon 1 mofémet.
A 4# mondta meg a tutit. Nem egyforma a cső átmérő.
Lehet lepontozni minket, de 1982 óta épületgépészeti bolt(okban)ban dolgozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!