Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mi volt az utolsó felújításod?...

Mi volt az utolsó felújításod? Mikor csináltattad?

Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egész ház festés vakolás, radiátor csere, villanyvezetékek cseréje, padló, most fejeztük be.

Viszont mi csináltuk, nem csináltattuk.

2022. nov. 13. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Bejárati ajtó újra festése. Nyáron.

Nagyobb: füvesítés, tavaly nyár elején.

Nagyobb beltéri: a ház szuterén szintjének festése + glettelés, salétrom kivirágzás kezelése, ahol kellett (3-4 helyen, 1-2 nm/hely), 2 éve.

2022. nov. 13. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron. Szoba festés, bútor csere (a bútort is én csináltam)
2022. nov. 13. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok: ja, és igyekszem mindent én csinálni. (Kivéve szakmunka, pl. tetőjavítás, víz, villany, gázszerelés)
2022. nov. 13. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
2 eves a haz, nem kellett ujitani. Feszert epitettem a bekoltozes utan meg 1-2 szobat atfestettem. Ezeket en csinaltam.
2022. nov. 13. 23:19
 6/7 anonim válasza:
1 éve kezdtünk teljes felújítást, nem is lakunk még az ingatlanban. 2 szintes, sok a munka. Teljesen új fűtés- és vízrendszer. Gázt is bekötettük a víz miatt elsősorban, illetve tartalék a fűtésnél. Minden helyiség új burkolatot fog kapni. Kialakítottunk egy plusz fürdőt lentre. Fürdőszobákban is minden új (kád, wc, bútor, zuhanyzó). Az egész házban álmennyezet lesz. Új lépcső kialakítása a régi elavult helyett. Szobákban laminált padló lesz. Betonoztunk egy nagy teraszt, tető is lesz rajta. Nyílászáró csere, ami még régi volt, illetve lesz berakva teraszajtó, ami eddig nem volt. Beltéri ajtók is újak lesznek, mert új helyiségek is kerültek kialakításra, bontottunk is falat. Villanyvezetékek is cserélve lesznek. Most ezek jutottak eszembe. Igazából minden teljesen új lesz. Sajnos a legrosszabbkor kezdtünk bele és bőven a tervezett keretösszeg felett járunk és még sok a munka. Festés is lesz, ha végre ott fogunk tartani. Szinte mindent a férjem csinál egyedül.
2022. nov. 16. 12:45
 7/7 anonim válasza:

Utolsó válaszoló!

Megkérdezhetem mekkora összegnél jártok?

Hasonlókat tervezek én is jövőre.

Köszönöm szépen!

2022. nov. 22. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!