Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen olcsó anyaggal tudom...

Milyen olcsó anyaggal tudom utólagossan kezelni az ácsszerkezet fa részeit?

Figyelt kérdés

Adott egy 60 éves ács szerkezet ami soha nem volt semmien anyaggal kezelve ezt szeretném megóvni a bontástól és új tető készítésétől.

Olyan olcsó anyagokat keresek amivel a gomba és rovarkárok utólagos elpusztítása valamint a fa impregnálására is képes.

#tető #javítás #bontás #ács #ácsszerkezet #strukaturos födém
2022. nov. 10. 01:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Régen sok volt a vörösfenyő, ha abból van, abba nem megy bele semmi, mert olyan tömör, kemény.
2022. nov. 10. 05:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom megállapítani ,hogy milyen fenyő. Utólagos fa kezelésre milyen szert ajánlanak?
2022. nov. 10. 06:39
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a fát felesleges kezelni , 60-éve meg van következő 60-évet már fél lábon kibírja .
2022. nov. 10. 06:46
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha jó állapotban van, akkor a kenegetés csak rosszat tenne.

Ha rossz állapotban van, akkor már mindegy, bontás lesz a vége.

2022. nov. 10. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon hatékony gomba és más kártevők ellen, ha fáradt olajjal kened le, akár több rétegben.

Nálunk faház van így lekezelve és 25 éve semmi baja. Anno fához értő ember javasolta.

2022. nov. 10. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
Szurkáld meg késsel. A vörösfenyőbe nem megy bele.
2022. nov. 10. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
5# a tető anyagot inkább ne faradt olajjal. Elég tűzvedzélyes így is.
2022. nov. 10. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Akkor mivel?...mert minden olcsó fakezelő tűzveszélyes - olcsóról szól a kérdés - tök mindegy, hogy hol van a lakásban. Öreganyád kissámlija miatt is leéghet a lakásod.

De tessék Kérdező, hogy szó ne érje a ház elejét!

[link]

2022. nov. 10. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

8# na, ez dőfi, ez kell oda hivatalosan.

Mindenki valami olcsóba gondolkodik, aminek sok hátulütője van! Ezekből lesznek a bajok, a sok olcsó berhálásból. Ami végül semmire sem jó.

2022. nov. 10. 20:16
 10/11 A kérdező kommentje:

kedves válasz adók!

Akkor inkább úgy szeretném feltenni a kérdést ,hogy nem olcsó de egy átlag kereső polgárnak megfizethető de nem felsőkategóriás impregnáló szert ajáljanak nekem amire már úgy gondolják van értelme rá költeni.

Válaszukat előrre is köszönöm.

2022. nov. 11. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!