Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyit lehet nyerni egy...

Mennyit lehet nyerni egy mosógép burkolatának leszedésével kb?

Figyelt kérdés

Építkezünk és sajnos nem figyeltünk minden részletre. Ma rájöttem, hogy bár a mosógép helye megvan a mosókonyhában, az ajtó keskeny, azon nem fér be, ablak nincs.

Nagyon bosszant, mert egy drága mosó-szárítógépről van szó, amit nagyon szeretek, így nem szeretném lecserélni. Ha esetleg leszednénk a burkolatát, azzal lehetne pár centit nyerni? Sosem láttam még szétszedve és semmilyen rajz sincs hozzá.

2022. nov. 7. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Én is kibontanám a tok egyik oldalát és megcsinálnám úgy, hogy utána kivehető maradjon, pár nagyobb csavarral rögzítve. ez van, valószínűleg meg lehet oldani izlésesen.
2022. nov. 8. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem sokat nyersz vele, kevesebb mint fél centit.

Helyetekben kibontanám ajtót és egy rendes méretűt szerelnék be.

Esetleg ha van egy normál méretű ablak azon is be lehet tenni.

Kétajtós ruhásszekrényt már hoztunk úgy ki mert nem akartuk szétszedni.

Hogyan sikerült 58 as ajtót összehozni?

Azon még én sem férek be csak oldalazva.

2022. nov. 8. 11:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem fér be nagyobb ajtó, ez van. Ablak nincs. Illetve van, de picike, így az nem jön számításba. Nem, nem akarom lebontani a fél házat sem most, sem ha elromlik a mosógép.

A hasznos ötleteket köszönöm, megnézzük, hogy az ajtófélfával tudunk-e valamit kezdeni!

2022. nov. 8. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha elromlik a mosógép, akkor széjjel lehet szedni darabjaira, és úgy már kilehet vinni, csak még működőképes állapotában nem volna jó döntés szét szedni.
2022. nov. 8. 18:25
 15/16 robetko ***** válasza:
mosogépszerelő?
2022. dec. 8. 19:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Ki lett szedve az ajtó. Úgy lett visszatéve, hogy csak pár ponton lett habozva, hogy mi is kitudjuk venni, ha esetleg szükség lenne rá egyszer.
2022. dec. 8. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!