Mennyit lehet nyerni egy mosógép burkolatának leszedésével kb?
Építkezünk és sajnos nem figyeltünk minden részletre. Ma rájöttem, hogy bár a mosógép helye megvan a mosókonyhában, az ajtó keskeny, azon nem fér be, ablak nincs.
Nagyon bosszant, mert egy drága mosó-szárítógépről van szó, amit nagyon szeretek, így nem szeretném lecserélni. Ha esetleg leszednénk a burkolatát, azzal lehetne pár centit nyerni? Sosem láttam még szétszedve és semmilyen rajz sincs hozzá.
Nem sokat nyersz vele kb semmit
Cserébe a garanciának is lőttek
Azzal nyerhetsz pár cm-t, ha oldaltöltős és az ajtaját szeded le. A burkolattal semmit nem nyersz!
Hogy a bánatba nem fér be? Mekkora ajtót építettetek be? Egy normál mosó- és szárítógép 60x60-as, egy keskeny meg 60x40-es. A legszűkebb ajtó is tudomásom szerint 75-ös, aminél a tok közötti távolság 60 körül van, talán picit több mint 60. Épp hogy csiszre, de be kellene férnie. Kinyitott ajtóval kell próbálkozni, hogy úgy betudod-e forgatni. Ha nincs más, ki kell venni az ajtót.
Az ajtó nyílás 58 cm. A gép 60x63-as. A mélysége kb. az ajtóval és az előlapjával nagyobb (kicsit domború). Nem fér be nagyobb ajtó, de mivel 60-as lett betervezve, nekem őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy ezen csisszre sem fog bemenni a gépünk.
Nagyon bosszant... Kész van fölé az egyedi bútor, a konyhában is, a fürdő is tele, nincs máshol helye. Ráadásul úgy lett megcsinálva, hogy külön szárítógép sem fér el sehol, mivel ezzel a kombi géppel elégedettek vagyunk. Még abban reménykedhetek esetleg, hogy az ajtófélfán van valamiféle burkolat, ami esetleg lecsavarozható valahogy (laminált ajtók vannak).
Hát én a helyedben mepróbálnám, hogy visszaveszik-e a mosógépet, es vennék kisebbet.
Ha mindenáron be akarod vinni, és "befalazni", akkor gondolom utólagos veépítésű ajtókeret van, simán ki kell vágni a purhabot, kivenni a tokot, bevinni a mosógépet majd visszaállítani a tokot.
A gép 3 éves, így azt visszavinni nem tudom, garancia 2 év volt rá.
Úgy emlékszem, hogy magára a beépített tokra (egy sima fa keret) került egy fóliázott takaró burkolat, csak azt nem tudom, hogy azt ragasztani kellett-e, vagy esetleg lecsavarozható. Csavar nincs látható helyen sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!