Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kb mennyibe kerülhet egy...

Kb mennyibe kerülhet egy 60nm-es panellakás tisztasági festése?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretnèk èrdeklődni, hogy a mai árakhoz viszonyítva kb mennyibe kerülhet egy 60nm-es panellakás tisztasági festèse? Sima tisztasági festès lenne.

2022. okt. 31. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik szaki 700 ezres ajánlatot adott és hozzátette ha nem akarom, hogy mindent összekenjen az feláras lesz.

Saját kezűleg kihoztam 70 ezerből és semmit sem kentem össze amit nem kellett volna.

Használtam szalagot, padlófóliát és ablakokat/radiátort is lefóliáztam arra az időre.

Igazából büszkébb vagyok arra, hogy nem kentem össze mindent mint a festésre.

Két hétvége volt vásárlással együtt.

2022. nov. 1. 12:29
 12/13 anonim ***** válasza:
1 misi glettelés nélkül
2022. nov. 1. 13:48
 13/13 anonim ***** válasza:

En is kifestettem magam, csaladdal, de en megszivtam, mert nekem le kellett kaparni az also festekretegeket.

Amikor az elozo tulaj akitol vettem a lakast kivitte a butorait, akkor lattam h lejott a festek foltokban a napalliban par helyen, ahova posztert ragasztottak. Elkezdtuk lekaparni, es itt pukk lejott az egesz fal a spaklival. Plafont nem kellett nagyon kaparni, az nem akart lejonni a helyerol.

Volt vagy 5 reteg festek, ami levalt. Betonig levalt az egesz, ujra kellett glettelni full falfeluleteket...

De meg igyis sokkal olcsobb volt mintha festovel csinaltattam volna.

2022. nov. 3. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!