Ragad a nyelve, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vettem új kilincset meg zárat az ajtóba
Teljesen jól beraktam meg minden
De ragad a nyelve, mármint lenyomom a kilincset és úgy marad
Mit csináljak?
Ha kicsit kintebb van a kilincsnek a izéje (az a hosszú valami) akkor teljesen jól működik
Úgy viszont nem maradhat mert a kilincs a kezemben marad ha be akarom csukni az ajtót :D
Mi lehet a baj?
2022. okt. 31. 13:08
1/8 anonim válasza:
Ajtóba berakás előtt meg kell nézni szorul e a zár nyelve .Ha nem,akkor a zár jó.Tedd be az ajtóba,de ne rögzitsed a csavarokkal.Ekkor is működni kell.Akkor most rögzitsed .Megint próba.Ha szorúlna,lazítsál a csavarokon,mert félre feszíthetik a zárat .Ha eddig jó,jöhet bele a kilics,de ne tedd rá a ma.hézagoló gyűrüt.Ha igy is jó,akkor mér csak a ma. gyürü foghatja meg a zár cimkéjében . 1 kis olaj talán segítene .
3/8 anonim válasza:
Túl húztad a csavarokat.
Engedj rajta.
4/8 Noren1989 válasza:
Szerintem szétszerelés, benzinben leàztatàs, majd zsírzàs csak a megfelelő helyeken.
5/8 A kérdező kommentje:
Ha kulccsal nyitom ki akkor normális
Csak ha a kilinccsel próbálom, akkor szorul
Pedig teljesen normálisan van bent
2022. okt. 31. 15:18
6/8 A kérdező kommentje:
A hézagoló gyűrű volt a baj
Köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 31. 16:55
7/8 anonim válasza:
4es 1 új zárat minek szétberhelni ? Ha nem jó vissza kell vinni .
8/8 anonim válasza:
Na látod,csak rátapintottam.
1 es voltam .
Köszi hogy megírtad mi volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!