Normális szaki csinál olyat, hogy a ház egyik oldalát kibontja és újra falazza?
Figyelt kérdés
Itt már nem süllyedésről van szó, konkrétan ketté tört az épület. Ezt a tanácsot kaptuk, hogy vissza kell bontani a falat (külsőt!!!!) és újra rakni a téglát, újra betonozni az alját. Kicsit ferdén néztem, de mivel én csak a megrendelő vagyok ezért nem okoskodtam. Holnap azért hívok egy másik szakit. Mielőtt megvenném a házat.2022. okt. 24. 21:32
2/8 anonim válasza:
De most komolyan, olyan házat akarsz venni, ami "kettétört" ?
3/8 anonim válasza:
Eleted legrosszabb dontese lesz ha azt megveszed...
4/8 Revolúcióbiológus válasza:
Csinálni csinál, de nem akárhol. Alapozás hiányát egy kőműves önmagában nem fogja tudni pótolni, azt az épületet valószínűleg olcsóbb teljesen elbontani és újat építeni a helyére.
5/8 anonim válasza:
Itt a közelemben csináltak ilyent egy a 70-es években épült, 4 lakásos, egyszintes társasháznál volt végigrepedve a fal. Teljesen visszabontották, és újrafalazták.
De ahogy az előttemszólók is írták, ne vedd meg, ne akarj magadnak gondot. Van bőven aladó ingatlan, inkább keress olyant amivel kevesebb a gond, és ősz hajszálad se lesz annyi. Pl normális szakit alig találsz, és sok a kontár.
6/8 mindentudó99 válasza:
Én inkább úgy mondanám kérdező csak normàlis szakival csináltasd. Szinte bármit neg lehet csinálni. A kérdés az hogy megéri e. Ezt kell merlegelni. Mert ha annyira ramaty akkor gondolom már a tetőnek is annyi.
7/8 A kérdező kommentje:
Hármas, azt a díjat az exnejem viszi! :D
De köszönöm a tanácsaitokat, alszok rá még párat akkor.
2022. okt. 25. 07:02
8/8 anonim válasza:
Ha ennyire megsüllyedt a ház, akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!