Előlapos akrilkád vagy csempével kirakott?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a praktikusabb jobb? Előlapos kádat vásárolni vagy kirakni csempével oldalt?2022. okt. 23. 16:29
1/10 anonim válasza:
Mivel az egyszeri kőműves csak a saját színvonalán képes kicsempézni, ezért ha fontos az esztétika és a későbbi hozzáférhetőség, akkor mindenképpen a gyári előlapot válasszad.
2/10 anonim válasza:
Felfalazni és leburkolni többe kerül mint az előlap, viszont ha szépen meg van csinálva, akkor esztétikusabb szerintem.
3/10 anonim válasza:
#1 Az már régen rossz, ha egy kőművessel csináltatod a burkolást..
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
A burkoló és a kőműves két külön szakma. Ha fáj a fogad akkor se szívsebészhez mész. Persze hogy nem lesz esztétikus, ha nem megfelelő szakemberrel csináltatod. Ami a képen látható azt nem szakember készítette, hanem egy kókler.
6/10 anonim válasza:
4!
Ez a tipikus hibája az 0-1mm fugájú burkolásnak, ahol kihagyják diletációs fóliát mert az +~5000 ft/m2. És mersz még fokozzák mindezt a padlófűtéssel, ami még megnöveli a járólapok mozgását.
Nekem épített a kád oldala, és a burkolók csinálták. Szerintem ez sokkal szebb így, bár jóval drágább megoldás is.
7/10 anonim válasza:
Hiába a Ravak kád, a hozzá való előlap, lepattan, nem stabil. A szomszéd a sajátját megszokásból raült az is tönkrement.
Most csak oda van támasztva az előlap, meg tanácstalanok vagyunk. Felcsempezni nem akartuk, mert ha később bármi baj van, verheted le.
8/10 anonim válasza:
Ki kell hagyni egy szerelőnyílást a lefolyó bekötésnél. Vannak rá nagyon jó megoldások, (pl mágneses csempeajtó) ha gond van nem kell bontani, könnyen javítható.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszukat👍
2022. okt. 24. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!