Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Műanyag teraszajtó szorul,...

Műanyag teraszajtó szorul, pedig már maximumra van állítva. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van egy műanyag teraszajtónk, ami egyre jobban szorul. Az elején még tudtam állítani rajta, de most már a maximumon vannak a csavarok. Kb. 12 éve épült társasház. Lehet, hogy az épület süllyed, vagy a fene tudja mi okozza, de most már alig lehet kinyitni a teraszajtót. Reszelni, gyalulni nem lehet, mint a fát, tehát tanácstalan vagyok.

Mit lehet ilyen esetben tenni vele? Volna valakinek ötlete rá?

2022. okt. 20. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
A ház simán tud mozogni, nekem pl a szobaajtók szoktak télen szorulni, nyáron meg semmi gond velük. Annyit tudsz csinálni, hogy körbevésed a tokot, és feltételezem, hogy nem spórolták ki a tokrögzítő csavarokat, így azokkal meg tudod huzatni.
2022. okt. 20. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
26%
Csináltatsz egy pár centivel kisebb ajtót és beteszed a meglévő helyére.
2022. okt. 20. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A 2-es az egyetlen használható válasz, de a gyökerek lepontozzák.

Igaz, hogy a kérődző sem fogta fel, hogy ez az egyetlen lehetséges "olcsó" megoldás.

2022. okt. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!