Megszüntetnék egy teraszajtót úgy, hogy felül ablak lenne, alul pedig valami könnyűszerkezetes megoldásra gondoltam. Hogyan lehetne alul hőszigetelni?
Figyelt kérdés
Jelenleg belül lambéria van, ezért szintén ezzel burkolnám a majdani ablak alatti részt. Esetleg kívülről is lehetne ugyanez, és a kettő közé kellene valamilyen szigetelés. Melyik a jobb a hungarocell, vagy a kőzetgyapot? 35 cm a falvastagság. Más ötletre is vevő vagyok, de nem szeretnék falat rakni vagy vakolni.
Köszönöm előre is.
2018. nov. 3. 16:22
1/5 anonim válasza:
Ilyen esetben mindenképpen kőzetgyapot, belül párazáró, kívül áteresztő fóliával. Kint a faburkolat nedvességre, uvra érzékeny, az gyakori karbantartást igényel.
2/5 anonim válasza:
Jobban járnál az itonggal, vagy csak én nem értem, hogy akarod 2 réteg lambéria közé rakott kőzetgyapotra rendesen rögzíteni az ablakot?
3/5 A kérdező kommentje:
Nyilván parapet magasságban le lesz zárva vízszintesen egy fa gerendával.
Az itong az hőszigetel?
2018. nov. 3. 17:21
5/5 anonim válasza:
az ytong kiváló hőszigetelő. csak úgy mondom. fűrészelhető, nincs hulladék, csemperagasztóval is rakható. Kívül áthúzod, festhető, belül gipszkarton mehet rá, és az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!