Acryl fürdőkád elegendő ha kádlábbal lesz megépitve?
Figyelt kérdés
Nem fog mozogni, tönkre menni hamar? Elvileg van rá garancia is így.2022. okt. 15. 06:56
1/10 anonim válasza:
alá kell dolgozni, különben elreped, kilyukad hamar
tuti
2/10 anonim válasza:
nincs lábra garancia. Ahogy előttem írták, telibe kell dolgozni az alját(is)
3/10 A kérdező kommentje:
Ráépített vázszerkezettel már jobb lenne?
2022. okt. 15. 09:12
4/10 anonim válasza:
A pereme alatt körben és a kád alatt ajánlott falazóblokkal vagy kisméretű téglával alátámasztani.
5/10 anonim válasza:
Függ a kádtól. Ami nekem van azt nem kellett alátámasztani, elegendőek voltak a gyári lábai, 2 oladalon a fali rögzítőkkel, 2 oldalon pedig falazva van.
Gyartó beépítési utasítása lehírja, milyen beépítésnél milyen módszerrel kell rögzíteni.
7/10 mindentudó99 válasza:
Kadlábbal beállítod beszintezed. Utana lesúlyozod a kádat hogy stabilnlegyen. Majd telibefújod az alját púr habbal.
8/10 A kérdező kommentje:
Kád láb lenne hozzá plusz fa hatású oldallap. Az alá nem tudó hogy kell e illetve lehet e falazni...
Van esetleg beépítési utasításod elektronikusan?
#7 tehát akkor a purhab jó megoldás alá? Nem fogja nagyon megfogni és akadályoznia a tagulasat?
2022. okt. 15. 15:52
9/10 anonim válasza:
10/10 mindentudó99 válasza:
#8 Én magam állítottam be pur habbal. Portslanítsni kell az aljzatot így nem csak alátámaszt hanem fixálja is a kádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!