Elvalt a glett a faltol foltokban - szerintetek mire szamitsak holnap ha megyek lecsiszolni?
Le kellett kaparni az egesz falrol a regi festeket, mert elvalt a faltol. Ez megtortent, portalanitottam a falat, le is porszivoztam, aztan ragletteltunk. Akartam melyalapozot tenni a glett ala is, de lebeszeltek rola... Szval az also reszre kb egy meter magasan mar csak egy masik tipusu elore bekevert glett maradt, felkentuk, mert mar nem volt mas. (A normal glett amugy az obiban kaphato, elore bekevert zold sapkas mukis glettanyag volt. Az nem valt le sehonnan.. )Tegnap, le kellett kaparni ezt az also csikot, mert elvalt a faltol. Megint portalanitottam, nedves szivaccsal at is toroltem a falat h tuti ne legyen poros. Megszaradt, melyalapoztam ezt a makacs reszt 1:3 higitassal, majd visszagletteltem tegnap az egeszet azzal a glettel, ami sehonnet se jott le a falrol. (Vettunk meg tiz kilot a zoldsapkas mukis bekevertbol).
Szerintetek mire szamitsak holnap? Lehullik igy is, rettegjek elore? :D ha levalna hnap is ez a resz, mit csinalnatok meg maskepp?
Másodjára már tett alá mélyalapozót.
Amikor nálunk gletteltek, akkor alapoztak a glettelés és a festés előtt is.
Es mielott megkerdezi valaki h miert nem hivtam festot, azert mert mar tul keso volt, jovo heten koltozes, albi lemondva, es ez ovon aluli meglepi volt h lepattan a falrol a regi festek... Tesommal meg mindig mi festunk otthon, es mi gletteljuk a lyukakat, mi csiszolunk stb.
Egyszeruen nincs szaki, aki bevallal mar ilyen hataridovel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!