Parkettára aljzatbetont teszünk történhet valami probléma?
Ha felszednénk a parkettát rengeteg aljzatbeton kellene.
Homokba van párnázva. Történhet valami probléma?
Egyik ismerősünk azt mondta, hogy nem rohadhat mert nem kap levegőt semmit se, és majd kiszárad a beton, nem kap folyamatos nedvességet sem.
Homok, párnafa, parketta, rá beton. Instabil alap, beton pedig megrepedezik.
Ha csaladi ház, akkor meg szarrá rohad a parketta a talajpárától, amit a betonotok visszatart teljesen, most meg el tud párologni.
Köszönöm a válaszokat.
Ez egyébként társasház, alulról nem kapna vizet. Még arra gondoltam, hogy fóliát tenni a parkettára ami nem engedi át a vizet, és úgy rá a betont. Természetesen az lenne a célszerűbb ha fel lenne véve a parketta, de utána az rengeteg munka lenne szintbe vissza hozni. Egy háznál másabb természetesen. Ha a szint meg feljebb jön 2,5-3 cm az nem probléma, több mint 2.8 m a belmagasság. Ez a fóliás dolog se játszható?
Na pontosan az ilyen megoldások miatt kerültem a "felújított" házakat, mikor házat kerestem.
(Aztán rájöttem hogy ugyan abban a faluban olcsóbb volt újat építeni!)
Ha pár év múlva megsüllyed ne csodálkozz!
8+
9#! sok "jó"-t láttam... ezért is kerestem sok éve ugyan azon néven működő céget, és még azokat is megválogattam. Így aki nekem építette, annak 20 éve ugyan az a bélyegzője. Ez persze nem garancia semmire, viszont sok házukat megnéztem mindenféle építési folyamat közben, 2 megrendelővel beszéltem is akik már beköltöztek.
Minden technológia előírást betartottak, csak minőségi anyagokat építettek be úgy ahogy kell. Jó is lett a végeredmény :) Minden nap mikor dolgoztak meglestem őket csináltam jó sok képet stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!