Hogyan lehet megbontani ezt a vízaknában levő rendszert?
A kerti csapot mindenképpen kellene cserélni, de a főcsap sem zár rendesen.A mellette lévő szűkítő karmantyúnál gondolnám.
1. hol van a vízóra? Szabályosan.. a főelzáró után (általában mofém kék fogantyús) KÖZVETLENÜL 1 plombával ellátott vízórának kell lennie!
Úgyhogy ez nem a főelzáró! Valami árulás van így..
2. Ezen idomok ott abba az aknában,a vizes környezetbe úgy "összegyógyultak" 50-70 év alatt hogy lehet hogy csak 1 flex fog segíteni. Mindenképpen szaki kell!
"1. hol van a vízóra? "
Ott van bal oldalon a plomba előtt.
Nem tudom mennyire enged át a főelzáró de meg lehetne próbálni a szelepfelsőt vagy a gumit cserélni csak.
Meg jó lenne tudni kint a járdánál van e fő elzáró az aknához.
"Ott van bal oldalon a plomba előtt"
Jujjj... de okos teccik lenni!!!
Csakhogy a főelzáró csapnak az órával egybe kell lennie. Ők Egyet képeznek!! A plomba védi a meg-bonthatóságot.. azért hogy ne lophassák a vizet.
Nem pedig előtte ,MR professzor ÚR. Így a képen nem 1 főelzáró van,egy csak 1 utólagos tömszelencés elzáró.
Van egy elzáró az óra előtt:
Az utcán, a házunk előtt is van valami elzáró akna.
Én is gondoltam feljavításra; van szepelfészekmaróm. Nem tudom ez a csap olyan e, hogy így javítható e. Nem csöpög elzáráskor, hanem folyik, kis sugárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!