Aki hőszigetelte a házát azt mit használt, milyen vastagságban és mennyivel csökkent a fűtésszámlája?
Így van.
Kőzetgyapot + lélegző ragasztó + vakolat (szilikát).
Elvileg a felületen nem tudnak életben maradni ezek a gombák, de miután elkoszolódik a fal, már meg is van a megfelelő táptalaj.
Ideig óráig jó, viszont ha magas a páratartalom, csak ront a helyzeten. Borzasztóan rossz a páraátaresztő képessége ezeknek a festékeknek, még a prémium kategóriában is (egy mészfestékhez képest), és azt sem szabad elfelejteni, hogy a komplett rendszer drágább… megfelelő alapozó, gipsz, vakolat és külső szigetelés.
Aki penészesedéssel küzd, az próbáljon többet szellőztetni, beszerezni egy páraelszívó készüléket, de egy sóval megtöltött zokni is csodákra képes.
Üdv egy festő.
5+
2! nem tudom te hogy fűtesz, de én a mai nap elértem a 7100 ft os gázfelhasználást decemberben... nekem icipicit vastagabb a szigetelésem.
40cm gyapot a födémen
20cm grafit eps a falon
16xps s lábazaton
3rétegű nyílászáró
levegő-víz hőszivattyú
Így a fűtés H tarifával havi átalányban 5.800Ft - 3éve
135m2, termosztát 23,5°-on éjjel nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!