A szerelők takarítsanak maguk után?
Figyelt kérdés
Teljes felújításban vagyunk, van hogy itthon vagyok én is.
Sokszor mondja hogy na még összesöpör maga után vagy felmos kicsit. Ilyenkor ezt hagyjam vagy mondani kellene hogy majd megcsinálom? Mi a szokás?
2022. szept. 25. 22:55
1/9 Darius- válasza:
Hagyjad. Habar a felmosas lehet tulzas, mindenesetre a mocskat vigye el és seperjen fel.
2/9 anonim válasza:
Hagyjad!!
Köszönd meg, hogy kitér erre is, esetleg még egy kávéval, meleg itallal kínáld meg "cserébe". A jó szakember igényés a környezetére.
3/9 anonim válasza:
Nyugi, már benne van az árban!🙂
4/9 nemaRendőrség válasza:
Hozzánk mind ipari porszívóval jött, használja nyugodtan.
5/9 anonim válasza:
Nálam az építkezés alatt az összes szaki össze szedte a szemetét, de már csak a burkolóra és a fűtés szerelőre várok
6/9 anonim válasza:
Nálunk átalakításkor még a konyhai hulladékunkat is levitték (egyúttal).
Egy magára valamitb is adó szakember eltakarítja maga után a szemetet. Aki nem teszi meg, azt ne hívjad, de a szomszédaidnak, rokonaidnak is mondd el, hogy milyen rumlit hagyott maga után.
7/9 anonim válasza:
Hagyd nyugodtan. Az 5 ezer forintos óradíjába ez is belefér...
8/9 anonim válasza:
Az igényesebbek takarítanak maguk után. Nyilván nem úgy, hogy patika legyen és lehessen a földről enni, de azért a nagyját illik összerámolni.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez vhol belső igényessége is a legtöbb szerelőnek, hogy ne hagyjon rumlit maga után. Nyilván pipere takarítást nem fog csinálni, de vmilyen szintű rendet illik hagynia maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!