Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mikor lesz már panelprogram?

Mikor lesz már panelprogram?

Figyelt kérdés
Ausztriában a házak 80%-a, Magyarországon a házak 20%-a van hőszigetelve. Távhő még most sem indult be, panelban gondolom már szétfagynak az emberek, ma estére 3-4 fokot mondanak.
2022. szept. 23. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Én Szegeden lakom és régen egy cikkben olvastam, hogy itt a panelok 75%-a átesett a panelprogramon és ahogy végignézek a lakótelepeken kb. ez igaz is. Nem azt mondom, a maradék 25%-ra is lehetne tenni szigetelést és nyílászáró cserét, de azért nem olyan tragikus a helyzet.

[link]

2022. szept. 23. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Az EU-állami panelprogramot a kormány évekkel ezelőtt leállította és a pénzt átirányította a állami intézmények,épületek szigetelésére,felújítására.

Úgyhogy akkor folytatódik ha a társasház kifizeti az árát a ház pénzéből-hitelből stb.

2022. szept. 23. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahol a szüleim élnek azt a 40 éves 4 szintes tégla társasházat (nem panelt) tavasszal-nyáron szigeteltették le. (Hála az égnek, hiszen senki nem látta előre a rezsiváltozást.) Előtte 1 évvel kellett megrendelni a dolgot, de vagy fél évet vártak, hogy elkezdjék a munkálatokat. Hitelt vett fel hozzá a lakóközösség és a közös költség 10 ezer helyett 20 ezer forint lesz miatta a következő 10-20 évben (fejből nem tudom). De valószínűleg így is megérte bőven.
2022. szept. 23. 18:07
 4/5 Revolúcióbiológus ***** válasza:
A panelek többsége már túl van az élettartama felén, de az épületállomány alja már ebben az évtizeden bontódik. Nem éri meg velük foglalkozni.
2022. szept. 23. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Bontódik ja!
2022. szept. 24. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!