Pár helyen szigeteltem a házat.és az baj ha nem fogadtam oda a nikecelt tiplivel?
Persze, hogy lehet utólag is dübelezni. Amíg nem szakad le magától, addig nem vagy elkésve.
Veszel akkora dübelt, amekkora kell és mondjuk 40 centinként végignyomod, fúrás, dübel. Aztán újra ragasztózod és fested.
Először is, azt tisztázzuk hogy milyen anyagból készült fal, kívülre vagy belülre rakod a szigetelést, arra mi fog kerülni (vakolat, hideburkolat, gipszkarton stb.).
Mert az alapján amit írsz, nekem nem egyértelmű, hogy tégla fal külső szigeteléséről lenne szó, amire itt sokan asszociáltak automatikusan.
Utólag fogom dűbelezni köszönöm.
Csak gipszkarton fal.kívül és belül is.közte semmi nincs.
És én kívülre rakom a szigetelés.
Valószínű vakolat kerül rá majd.
Úgy hogy külső gipszkartonról van szó.
Ide a a hagyományos dübel biztos, hogy nem jó.
De ez mi? Valami tákolmány?
Persze gipszkarton dűbel kell bele.
Afféle mondhatjuk.
Itt nem lesz hőtárolótömeg.
Igen gipszkarton dübel, de hogy ilyen van-e szigeteléshez, az jó kérdés.
Ha jól értem, akkor ez egy bejárati ajtó köré épített szélfogó, vagy valami hasonló.
Alapvetően ilyenkor az a szakszerű megoldás, hogy a külső (vagy belső, amelyik könyebben lejön) gipszkartont leszeded, KÖZÉ berakod a szigetelőanyagot, majd újra gipszkartonozod.
17 nem szerettem volna kibontani már nem férek hozzá.így volt egyszerűbb.
18 igen jól érted szinte az előszobát és a bejárati ajtót gipszkartonnal húzták fel. Mert csak 2 oszlop van közte. A többi gipszkarton.
(Gondolom így egyszerűbb volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!