Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Pár helyen szigeteltem a...

Pár helyen szigeteltem a házat.és az baj ha nem fogadtam oda a nikecelt tiplivel?

Figyelt kérdés

2022. szept. 21. 16:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

A szomszédban a táblák 4 sarkára tettek csak ragasztópöttyöt. Addig tartott is amíg felvették a "munkadíjat".

Azután az első nagyobb szél lefújta a falról...

2022. szept. 21. 16:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Addig nem baj, amíg a szél le nem tépi. De mit jelen az, hogy pár helyen szigetelted? Nem keletkezik így hőhíd?
2022. szept. 21. 16:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd meg, hogy mit értesz a "pár helyen szigeteltem" kifejezésen.
2022. szept. 21. 17:43
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

De baj, mert le fog esni.

Viszont javítható. Nyugodtan fúrd át és dübelezd be.

2022. szept. 21. 18:05
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A pár hely azt jelenti hogy elöl az előtető alatt 2 kisseb oldalt szigetelek! Elnézést a félre érthetőségért!

2022. szept. 21. 19:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor érsz el jó eredményt, ha a lakásod minden falát szigeteled. Csak 1-2 falszigetelésnek nincs nagy értelme, hacsak nem szomszédos másik -legalább temperált - helyiséggel.
2022. szept. 21. 19:07
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
6os: Ez azért nem ilyen egyszerű. Pl egy fürdőszobában, annak az oldalnak a falának a külső szigetelése, ahol zuhanyzol, az nyilván nagyon sokat számít, akkor is, ha a ház másik felén a konyha nincs körbeszigetelve.
2022. szept. 21. 20:34
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha új az épület, akkor nem előírás a dübelezés. Régebbi épületek szigetelésénél kell dübelezni, ahol a meglévő homlokzati vakolatra, vagy egyéb felületre kell rögzíteni.
2022. szept. 21. 20:48
 9/19 anonim ***** válasza:
36%

8.

Erre azért kíváncsi lennék.

Dübel nélkül felpúposodhat a tábla. Bár ez a vékonyabbaknál volt jellemző. Szél is letépheti.

Kérdező!

Nem is értem, miért nem dübelezted be.

A táblákat legalább kötésben raktad? Sajnos láttam olyat, hogy nem.

Födém szigetelve van?

2022. szept. 21. 21:25
 10/19 A kérdező kommentje:

Elősször is sürgős volt mert az előző lakóknak csak gipsz kartonozva volt és hűvös volt a helységben.

Utólag lehet dűbelezni?

Persze kötésbe van!

Sajnos nincs. Nemrég vettük a házat.

2022. szept. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!