Ha nincs készleten - 25C ig lévő klíma, akkor elegendő, jó lehet a - 15C ig lévő is?
A - 25-t akartam beszereltetni, de elvileg nincs készleten. Legyen a - 15 ös, vagy az semmit nem fog érni a hidegebb napokon?
Vagy azt lehet csinálni, hogy én rendelem meg netről a berendezést, a szerelő meg csak felszereli? Mert én láttam neten azt a - 25C s típust készleten, amit eredetileg fel szerettem volna rakatni.
Köszönöm
Mit hallottál, hogy mínusz 25-re akarsz berendezkedni??
Vagy most Grönlandon laksz??
Mit rinyálsz ezen?
2017. óta még -10 fok sem volt. Aztán ha húszévente egyszer, pár órán át -15 fok alá megy, akkor mi van? Majd jön a reggel és garantáltan föléje melegszik.
Még az is lehet, hogy alig lesz tél, mert melegszik az éghajlatunk.
A legjobb bizonyíték erre, hogy az Alföldön már megtelepedtek a kaktuszok!!!
A -25 fokos klíma nem csak azért jó mert bírja -25 fokig, hanem azért is, mert -10 fokon jobb a scop-ja.
Viszont kérdező, hova tennétek a kültérit?
Egy városban alapból melegebb a levegő, egy fal mellett még melegebb. Ha az erdőben -25 fok van akkor mellette a városban -15 a reális.
A klímaszerelők beszerelnek máshonnan vett klímát is viszont úgy a várólista végén leszel és vastagabban fog a szerelési díjnál a ceruza
Ha jól tudom, magánemberként nem tudsz rendelni.
Én inkább várnék a -25-ösre, mert ennek jobb lehet a hatásfoka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!