Lakásfestésnél, szerintetek ez soknak számít anyagilag?
Figyelt kérdés
1500ft/m² a munkadíj
Plusz az anyag 193000ft volt.
Kaparás, meszelés, csiszolás. Volt két rész ami nagyon ronda volt. Illetve penészgátló folyadék ment bele. Plusz az egyik részenél fel lett "épitve" Nem tudom mivel, de ez az anyagba ugye benne van.
Ez mindösszesen 252m² volt.
Tehát összesen 571000ft a 252m².
2022. szept. 6. 15:46
1/8 anonim válasza:
Dehogy is. Én is gondolkozom lakásfestésen, múltkor kérdeztem két festőt és csak a nappalimra 230, illetve 270 ezres árat mondtak be mindenestől.
2/8 A kérdező kommentje:
Ebbe nem az egész lakás volt benne, azért is írtam négyzetmétert.
Egyébként ilyenkor az is számítani szokott hogy mennyi munkája van nem?
2022. szept. 6. 16:50
3/8 A kérdező kommentje:
Mármint úgyértve mennyi munkája hogy az adott részekkel.
2022. szept. 6. 16:50
4/8 anonim válasza:
Nem, ez olcsó volt... Ha rendesen csinálták meg.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is... Csak kíváncsi vagyok másokra is.
Máshol 280000ért csinálták, de szerintem az kevesebb nm, illetve nem is volt vele annyi meló, nálunk nagyon régen volt festés na meg rendesen csinálva.
2022. szept. 6. 18:17
6/8 anonim válasza:
Ez baromi olcsó, 2015ben voltak 1500as nm árak festésben
7/8 anonim válasza:
Nem igazan ertem... Kapart, meszelt, es utana meg megcsiszolta a meszelest?
8/8 anonim válasza:
Én most kaptam árat egy új ház komplett glettelés-festésére, 2500 Ft/m2 áron fog dolgozni a szaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!