Milyen távolságra tegyem egy 3,5-5 kW klíma kültéri egységének a konzoljait?
A kérdés azért kérdés, mert nincs pontos adatom, mostanság klímást elérni és ilyesmi részletekről tárgyalni kb lehetetlen, és persze olyan gyorsan változik a helyzet, hogy egyáltalán nem biztos, hogy pontosan a kiajánlott eszközt tudják hozni.
Márpedig én nem szeretném a homlokzati szigetelést utólag megfúrni, kőfal van, nem egyszerű dolog ez, szóval a konzolt fel akarom tenni a szigetelés előtt.
Semmi gondot nem fog okozni az a négy/hát furat.
A távolságot nem lehet megmondani.
Sokkal nehezebb a konzolt is elburkolni, mint utólag felfogatni.
Vannak 30 centis tiplik is, szóval ez nem gond.
Szoktam segíteni klímásoknak, elég sok gépnél 54,5 centit mértem.
De tényleg ne csináld!
Köszönöm mindenkinek a választ. Önálló lábon álló bak lett a megoldás, a méreteket pedig a gép specifikációjából olvastam ki, amikor már tudtam a pontos típust.
Azért nem akartam szigetelés után falat fúrni, mert nagyon szar a fal, én szigeteltem, ezért pontosan tudom, hogy 10 furatból kb 3 sikerül, és nem én döntöm el a jó furat helyét, hanem a fal meg a jószerencse. Persze létezik vegyidübel meg egyebek, de nekem így volt egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!