Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kérlek ajánljatok olyan...

Kérlek ajánljatok olyan céget, aki csinált már nektek olyan klíma telepítést, ahol a kültéri a padlásra került? Budapest.

Figyelt kérdés

Olyan budapesti klímás céget keresek, aki telepít klíma kültérit padlásra. Tudnátok ajánlani ilyet? Gyakorlati tapasztalat érdekel, a Google-t én is tudom használni. :)

Légyszi mellőzzétek az olyan kommenteket, amik a padlásra telepítés veszélyeiről szólnak. Nem mehet homlokzatra a klíma, műemléki társasház, csak a padlás az egyetlen megoldás, már túl vagyok pár körön a közös képviselővel és az önkormányzattal.

Kb. 2000 négyzetméteres padlásunk van, telis-tele nyitott lichthof-al, kürtőkkel, szellőzőkkel, nem lesz gond.

2022. júl. 23. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A padlásra szerelés egy teljesen hétköznapi, normál megoldás. Pláne, ha ilyen nagy a padlás. Ebben az esetben még hőszivattyúként is kiválóan működne.

Én a GREE klímásnál szereltettem be a klímát, őt ismerem..itt pont fordítva, a bejárat mellé, a földre tetettem a kültérit.

Írd be atérkép appba, hogy Todai út 5, klímás. A képen meglátod kit kell felhívnod.

Én ennyit tudok segíteni.

2022. júl. 23. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi, rákeresek!

Kb. 20 klímást kerestem meg, abból 19 rögtön elzavart, hogy mit képzelek én, a padlásra klímát??? Meg sem várták, hogy elmondjam, hogy stadion méretű bérházunk van, ugyanekkora padlással, nem valami 10 négyzetméteres galambdúc. :)

A maradék 1 klímás meg az első beszélgetésünk óta elérhetetlen, telefon kikapcsolva.

2022. júl. 23. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:

nem vállalnak ebben a hőségben padlásmunkát...nálam 70 fok van a padláson. Ha valaki elvállalja, az csakis korán reggel csinálja. Itt a közelemben több magánház padlásán van a kültéri egység, normálisan működik minden. Annyit még, hogy ha lehet, a galamboktól óvd meg, mert nem ismersz majd rá.

Akit ajánlottam, azt csak hétfőn éred el(azt hiszem)

Szemlézni úgyis csak akkor fognak..ha megegyezel velük.

A gúglin sokféle szerelési módot találsz. A padláselhelyezés nem istenkáromlás.

2022. júl. 23. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk először ellopták őket onnan, majd katasztrófavédelem fogta a fejét, hogy tűzveszélyes.

Inkább léghűtőket vegyél és redőnyt!

2022. júl. 23. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is a padlásra tetettem a klíma kültéri egységét társasházban (elég nagy a légtér) de nem egyeztettem senkivel, csak a klímással. Senkit nem érdekelt.
2022. aug. 13. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:
És kivel csináltattad? :) Cégeket keresek.
2022. aug. 14. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Elég távol van, Pécs.
2022. aug. 14. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!