Kérlek ajánljatok olyan céget, aki csinált már nektek olyan klíma telepítést, ahol a kültéri a padlásra került? Budapest.
Olyan budapesti klímás céget keresek, aki telepít klíma kültérit padlásra. Tudnátok ajánlani ilyet? Gyakorlati tapasztalat érdekel, a Google-t én is tudom használni. :)
Légyszi mellőzzétek az olyan kommenteket, amik a padlásra telepítés veszélyeiről szólnak. Nem mehet homlokzatra a klíma, műemléki társasház, csak a padlás az egyetlen megoldás, már túl vagyok pár körön a közös képviselővel és az önkormányzattal.
Kb. 2000 négyzetméteres padlásunk van, telis-tele nyitott lichthof-al, kürtőkkel, szellőzőkkel, nem lesz gond.
A padlásra szerelés egy teljesen hétköznapi, normál megoldás. Pláne, ha ilyen nagy a padlás. Ebben az esetben még hőszivattyúként is kiválóan működne.
Én a GREE klímásnál szereltettem be a klímát, őt ismerem..itt pont fordítva, a bejárat mellé, a földre tetettem a kültérit.
Írd be atérkép appba, hogy Todai út 5, klímás. A képen meglátod kit kell felhívnod.
Én ennyit tudok segíteni.
Rendben, köszi, rákeresek!
Kb. 20 klímást kerestem meg, abból 19 rögtön elzavart, hogy mit képzelek én, a padlásra klímát??? Meg sem várták, hogy elmondjam, hogy stadion méretű bérházunk van, ugyanekkora padlással, nem valami 10 négyzetméteres galambdúc. :)
A maradék 1 klímás meg az első beszélgetésünk óta elérhetetlen, telefon kikapcsolva.
nem vállalnak ebben a hőségben padlásmunkát...nálam 70 fok van a padláson. Ha valaki elvállalja, az csakis korán reggel csinálja. Itt a közelemben több magánház padlásán van a kültéri egység, normálisan működik minden. Annyit még, hogy ha lehet, a galamboktól óvd meg, mert nem ismersz majd rá.
Akit ajánlottam, azt csak hétfőn éred el(azt hiszem)
Szemlézni úgyis csak akkor fognak..ha megegyezel velük.
A gúglin sokféle szerelési módot találsz. A padláselhelyezés nem istenkáromlás.
Nálunk először ellopták őket onnan, majd katasztrófavédelem fogta a fejét, hogy tűzveszélyes.
Inkább léghűtőket vegyél és redőnyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!