Ha így csinálnám meg a kerítést lehetne gond?
Van egy régi fakerítésem amin pár lécet ki kéne cserélni korhadás meg ilyesmi végett de vannak rajta jó lécek is viszont csillagcsavarral lett felrakva még régen és az kicsavarhatatlan de letörni nem akarom a léceket.Szóval le kéne csiszolni őket mutatta egy mester,hogy felszerelve is le lehet csiszolni aztán le kéne venni a léceket,hogy rendesen le lehessen csiszolni a fémet meg még a kerítés lécen maradt részeket.
de a képen látni,hogy a fa és a kerítés léc csatlakozásánál leszedés nélkül nem lenne lecsiszolva és újra festve az anyag.Ez lehetne gond?
ez attól függ mekkora munkát akarsz magadnak; ha nagyon alapos szeretnél lenni, kifúrod a csavarokat, leszeded az összes lécet, fémtisztára csiszolod a zártszelvényt, alapozod, újra fested 2-3 rétegben és az szintén megtisztított, lefestett léceket újra felfúrod
ha csak normálisan meg akarod csinálni, ott helyben drótkefével/fúróba szerelhető drótkefe fejekkel végig mész rajta, csiszolópapírral eltűnteted a egyenletlenségeket és átkened 1-2 rétegben. Az eredmény így is szép lesz.
1/
de azokon a pontokon ahol érintkezik a fa és a fém és nem tudom megcsiszolni ott nem fogja pl a víz károsítani?Vagy mikor festek azok a részek eltömődnek?
3/
Szerintem üthetem a csavarokat sőt még a csillagcsavarhúzó se nagyon ment bele rendesen.
4/
Most elgondolkodom kicsit,hogy akkor lehet úgy is megcsinálható,hogy nem szedem le a léceket.
7/
Szóval ha belerakom a csavarhúzót és megütöm kalapáccsal mondjuk akkor oldódni fog?
7/
Hát megütöttem párat de van ami így se mozdul vagy csak picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!