Hőszigetelés szempontjából megéri felújíttatni a régi faablakokat (szilikonos szigetelés és üveg cseréje hőszigeteltre)?
Én nem kínlódnék vele, mivel az a régi faablak nem fogja elbírni az üvegeknek a nagy súlyát. Vetemedik, leszakad stb...
A saját házamban szépen megrendeltem méretpontosan a külföldi gyárból, így az kereskedelmi lánc többszörös viszonteladóinak a kihagyásával, magam építgettem be, a céges ajánlatok töredékéért.
Nem egy agysebészet.
12-es vagyok.
Az enyémet itt gyártották le milliméter pontosan, emberi kéz már csak a szállításkor érinti.
Ugyanebben a lengyel gyárban, már okos ablakokat is gyártanak azóta.
Ja, és a modern ablakba 10kg fém van, de nem baj, mert a szabvány nem számolja ezeknek a hővezetését, plusz utána szellőzőt kell csinálni, mert túl jól zár, de ez se baj, mert ezt se számolja a szabvány.
Józan paraszti ésszel felfogható, hogy a régi ablak jobb. Annyit szellőzik amennyit kell, nincs benne fém.
...és kétévente lefestheted.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!