Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ez milyen festék?

Ez milyen festék?

Figyelt kérdés
Korábban egy régi állólámpát lefestettem. Most újra lefestettem, találtam fekete festéket. Lefestettem ezzel a festékkel és az a probléma vele, hogy válik le az egészről és az előző réteg festéket is könnyedén lehúzza magával pedig az előző réteg jól rátapadt. Érdekes még, hogy az ecsetet nem lehet megtisztítani sem oldószerrel, sem vízzel.
2022. aug. 17. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Doboza esetleg nincs meg? Amúgy elképzelhető, hogy nem fémre való/lejárt a szavatossági idő.
2022. aug. 17. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Már bizos megromlott mégha fémnek való volt is már ki kellett volna dobnod.
2022. aug. 17. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá, nem tudtam, hogy meg tud romlani. Kicsi festékes dobozban volt, de nem volt csomagolás/felirat. Az biztos, hogy nagyon régi, mert nagyapáméktól hoztam el. Kipróbáltam fa felületen, ott sem jobb. Nem értem, hogy az előző réteget, ami jól tapadt, hogyan lazíthatta fel.
2022. aug. 17. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!