Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ruhafestés: milyen/ melyik...

Ruhafestés: milyen/ melyik festék vált be?

Figyelt kérdés
Van egy nadrágom, púder rózsaszínű farmer de egyszer leettem mustárral és folttisztító miatt néhány részén más színű lett a nadrág.Nem volt olcsó nadrág, kidobni nem akarom. Aki festett már ruhát annak melyik festék vált be? Sötétebbre kell festenem vagy tudom az eredetihez hasonló árnyalattal is festeni?
2018. jan. 2. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Iberira textil festéket már többször használtam.

Egy régi keverőtárcsás mosógépbe forró vizet engedek, festék és só/ecet előírás szerint, ruha be, és tökéletesen egyenletes.

Valószínűleg csak sötétebbre tudod festeni, különben a világos folt ugyanúgy más árnyalatú lesz.

Csak festés jöhet szóba?

Hypoval jó kis mintákat lehet csinálni.

2018. jan. 2. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 150 Ft-os Colombus is bevált,ahhoz csak sót kell adagolni. Ruhát ne hypózz, tönkreteszi a szálakat. Sajnos csak sötétebbre tudod festeni.
2018. jan. 2. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, és ha nincs régi típusú mosógépem belemerjem tenni az új gépbe? elszínezi?
2018. jan. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!