Mennyibe kerül hozzávetőlegesen egy bérházi lakás teljes felújítása?
Fűtést kéne korszerüsíteni, mert jelenleg konvektoros (nem is tudjuk, hogy melyik érné meg jobban a légkondis fűtés, vagy a gázcirkó)
Elektromos vezetékeket kéne cserélni, nyílászárókat, fűrdőszoba, konyha teljes felújítása.
78 nm- es a lakás.
Most 7 millió forintunk lenne rá.
Nem tudom, de az elmúlt 20 évben több kisebb-nagyobb munkát próbáltunk megcsináltatni. Egy kisebb festést és egy villanyszerelést kivéve mindent újra kellett csinálnom, mert az elvégzett munka egy kétbalkezes hozzá nem értő (ez lennék én) szintjét sem érte el.
Várj egy fél évet. Úgy tűnik csökken az építőipari megrendelések száma, talán elérhetőek lesznek értelmezhető szakemberek is.
Egy teljesen alap felújítás.
7 millió forint a keretünk.
Ez egyszerű.
Akkor 7M-ből kell kihozni. A gáz és a villany tűnik (látatlanban) a legnagyobb tételnek.
Hogy fűtésre gáz vagy légkondi az nagy kérdés. Hideg napokon a légkondi nagyon nem az igazi, de azokból egyre kevesebb van. Szerintem ekkora projektnél mérése fel a lakást és a szakvélemény alapján könnyebben tudsz elindulni
Én még várnék pár hónapot. Lakást télen is fel lehet újítani, akkor kevesebb a munkájuk egyébként is a szakembereknek, de most a válság miatt max 1-2 hónapra van megrendelése a legtöbbnek.
Az anyagok drágulni fognak továb , ezért annak nagy részét már most megvenném a helyetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!