Vályogház mennyezetére lehet hungarocellt tenni?
Nagyon egyenetlen a plafon és hungarocell van kéznél ingyen
Ha csak simán felragasztom az járható út? Gondolok itt a párásodásra a levegőztetésre stb penészedés
Ne tegyél!
Biztos, hogy párásodik, mivel a meleg felfelé száll és ezáltal penészedni fog.
Amellett a hungarocellt is kellene glettelned, hogy kinézzen valahogy, különös tekintettel az illesztéseknél.
Akkor nem lenne egyszerűbb, ha egyszer szakemberrel simára gletteltetnéd a plafont?
ha deszka van a nád alatt, akkor minden további nélkül tehetsz hungarocellt(főleg, ha ingyen van)én 3 cm-es hungarocellt raktam fel 44 négyzetméteres plafonra(ebből 10 nm fürdőszoba)
Persze a vastag táblát illik síkbanrakni, ez sok pepecseléssel jár, mert szintezni kell(de nagyon megéri)a táblákat csavaroztam, nagy alátéttel a csavarfejnél.erre a szntezett hungarocellre lehet ragasztani egy dísz hungarocell táblát. Tökéletes, nem párásodik, nem penészedik. A levegőzést fortocskával, vagy résnyire nyitott ablakkal megoldható.
Én biztosra mentem, mert máshol láttam egy jó megoldást. A két szoba mennyezetére felszereltem egy-egy mennyezetventillátort, melyek téli forgásirányban, lassan forognak éjjel nappal. (a fogyasztás 20W)
Ez megy tíz éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!