Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha alattam lévő lakásban...

Ha alattam lévő lakásban felújítás zajlik, mennyit kell tűrnöm a munkások mulatós zenéjéből, illetve mit tudok tenni (a jog és normalitás keretein belül), ha zavar?

Figyelt kérdés
Nem is a fúrás-faragás zavar, mert azt tudomásul veszem, hogy ezzel jár. Hanem hogy a munkások bömböltetik a mulatóst. Ha megkérem, hogy halkítsak le, lehalkítják, majd félóra múlva vissza.
2022. aug. 9. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
4%

Most pont az zavar? Ők előbb-utóbb elmennek és megszűnik a gondod.

Inkább örülj neki, hogy nem valamelyik szomszédod csinálja ezt, akár évtizedekig.

2022. aug. 9. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Én biztos lemennek fél óra múlva is és megkerdeznem viccesen, hogy hangosodott fel újra a zene?

Egyébként egyetértek az előttem szólóval, ez normális esetben néhány napig tart.

Kapcsolj be te is valami zenét ami elnyomja valamennyire.

2022. aug. 9. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Illetve még annyi hogy a munkások vezetőjevel beszéld meg.
2022. aug. 9. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Keress.rá, hogy csend rendelet. Van országos, és hasonlóan az önkormányzatotok oldalán is.

Egyetértek veled. A felújítás ok, megvan az ideje. Azon belül rendben. De a túlharsogott órákon át tartó zenebömböltetés nem ez a kategória, és nem kell tűrni.

2022. aug. 9. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló helyzetben egyszer átmentem kihúztam a rádiójukat és mire észbekaptak, addigra már haza is értem vele, mikor jöttek dünnyögni, meg fenyegetőzni, mondtam nekik, nyugodtan hívjanak rendőrt vagy akármit, amíg nincsen átadva a melójuk, addig nem adom vissza a eádiójukat…

Másnap már hoztak újat, de érdekes módon azt már tudták kulturált hangerővel hallgatni.

2022. aug. 9. 13:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy tűnhet a kérdés, hogy ki lehet bírni. De ez tényleg marha hangos, meg dübörög minden tőle. Ráadásul a legótvarabb disco-mulatós keverék. Nem egy kis táskarádió, hanem egy JBL boombox, a ház pedig egy régi szocreál ház nulla hangszigeteléssel. A boomboxos melós fülvédőt hordott, de vagy az a logikája, hogy olyan hangerőre rakja a zenét, hogy úgy is jól hallja, vagy nem tudom. Az egyik munkást is hallottam panaszkodni, hogy minek bömbölteti így a zenét a Józsi vagy Laci vagy a nem tudom ki.
2022. aug. 9. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj le, többször is ha kell egy nap, es határozottan mondd meg nekik, hogy te home office-ban dolgozol, online meetingek is vannak, és nem hallasz semmit tőlük, fejezzék be!
2022. aug. 9. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kell szólnia közös képviselőnek.Ne te állj le velük vitázni.

Majd az szól a tulajnak,attól hogy felújitás történik,a hangos zene nem megengedett.

2022. aug. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!