80-as évek végén épült panelban a hidegvíz felszálló vezeték pvc, abba hogy van az elzáró és a sarokszelep beletekerve?
Figyelt kérdés
Adott egy lakás amiben kb 85 ben gyárilag beépített pvc csőből vana felszálló vezeték, amiből minden lakásnál(leágazásnál egy T idom van beletéve és abba van tekerve vagy regasztva? az elzáró.
Na most ha azt ki akarom csrélni akkor azt vajon ki kell tekerni? vagy az bele van ragasztva?
Nem merek hozzányúlni:)
Egyszer mikor a wc tartályt cseréltettem és a szerelőt kérdeztem nem csereélné-e ki a főelzárót ha már itt van, ő is azt mondta hogy ő igy ehez nem nyúl hozzá mert elrepedhet...
Na de akkor hogyan?
Ki az aki ezt meri és tudja is kicserélni?
2022. júl. 29. 21:22
1/1 anonim válasza:
Szerintem ragasztva van.A mai szinten biztos van rá megoldás hogy ki lehessen cserélni.Csak szakember tudja megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!