Valaki ajánlana jó tapétázó szakembert, aki igényes, szép munkát ad ki a kezéből?
Figyelt kérdés
Az se baj, ha nem pont Váci, hanem környéki, csak egyedi tapétázásról lenne szó, egy üzlethelyiség egyik falára, egyedileg készíttetett tapétával, ezért fontos, hogy szépen legyen elkészítve. Az ajánlatokat előre is köszönöm!2022. júl. 26. 16:38
1/8 klimaesvillany pont hu válasza:
Egyetlen fal? 10-20 m2?
2/8 A kérdező kommentje:
130*280 cm, szóval annyi se igazából. 3,7 m^2 nagyjából
2022. júl. 27. 08:56
3/8 klimaesvillany pont hu válasza:
3 csík? Vagy "kockák" (téglalapok), mint egy poszter?
4/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem tudom, hogyan oldja meg a cég, szerintem csíkok lesznek, ha jól tudom, 2 cm-es átfedési ráhagyással.
2022. júl. 27. 10:26
5/8 A kérdező kommentje:
Megérdeklődtem, egyben lesz, mint egy poszter
2022. júl. 27. 13:33
6/8 klimaesvillany pont hu válasza:
Biztosan találsz ott ügyes kezű mestert.
7/8 klimaesvillany pont hu válasza:
130*280 cm egyben? Az valamivel komolyabb feladat, de ha nem túl vékony az anyag, és gyakorlott, aki csinálja, meg fogja tudni oldani.
8/8 A kérdező kommentje:
Vinyl bevonatos, viszont nem oda valósi vagyok, csak van ott egy irodánk. Ezért is érdeklődöm itt, hátha valaki tud szakembert
2022. júl. 27. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!