Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Akinek nyomásra nyílik a...

Akinek nyomásra nyílik a konyaszekrény ajtaja, nem bánta meg?

Figyelt kérdés

Kifejezetten csak a konyhaszekrény esetében kérdezem, mert persze szép, letisztul dizájn, minimalista stílusba tökéletesen illeszkedik, stb.

Csak hát mindennap többször nyomkodni magát a bútorlapot...

Ha magasfényű, akkor pláne, de egyébként is; kizárt hogy ne látszódjon meg rajta.

Vagy akinek ilyen van, az naponta többször áttörölgeti?

Nekem is ajánlotta az asztalos, mikor készíttettem a konyhabútort, de mondtam, hogy kizárt, hogy konyhába ilyet tegyek.

Szóval akik már használják egy ideje, nem bánták meg?

2022. júl. 20. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
nekünk is nyomogatós volt, de megúntuk, most csak egyszerű, amúgy pórnépnek való van. Ez legalább jó, főleg a fék.
2022. júl. 20. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
38%
Én bútorokat csinálok, nem ajánlom a nyomásra nyílót senkinek. Az alsó részén véletlenül nekitámaszkodsz, már nyílik, de teljesen meg nem nyílik ki, szóval meg kell nyomni, aztán megfogni az ajtót és teljesen kinyitni. Bevsukáskor meg be kell nyomni, míg a normál ajtót csak be kell lökni, a fék meg nem engedi csapódni.
2022. júl. 20. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!