Vizet házba van bármi mód arra hogy föld felett lehessen be kötni ?
Figyelt kérdés
Kérdezem azért mert cső törésem van ha rá nézek az ezeréves vas csövekre már törik .Régi nyomvonalat nem bírom használni mert nem tudom hol fut csak azt hogy hol jön ki. Az udvar beton/beton lapokból és térkővel van borítva embertelen sok munka ezeket felszedni és felbontani valamint olyan agyagos a föld hogy a sokat látott árok ásó is bele őszül mire a 80CM-s mély nyomvonalat ki ássa a házhoz2022. júl. 17. 15:07
1/4 anonim válasza:
Első télen szétfagyna. Nem ok nélkül van 80 cm mélyen.
2/4 anonim válasza:
Lehet, de csak 3 esetben nem fagy el: vagy kicsit nyitva hagyod mindig a vizet vagy fűtöd a csövet, vagy minden használat után vízteleníted.
3/4 anonim válasza:
2 jot tanácsol, de a "kicsit nyitva hagyod" csak akkor müködik ha elég rövid szakaszon tud erösebben hülni.
4/4 anonim válasza:
Még egy hete ajánlottam volna neked egy vízcső melletti elektromos fűtést.
Mára ez már okafogyottá vált.
Nálam is volt csőtörés a régi vascsövek okán.
Én nm foglalkoztam a régi nyomvonallal, hanem a vízórától kpe csővel a ház legközelebbi pontján vittem be az épületbe, és belül vittem tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!