Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Akinél felújítás zajlik, vagy...

Akinél felújítás zajlik, vagy költözés. Hogy viselitek ezt türelmesen?

Figyelt kérdés
Első költözésem a leendő férjemmel, első közös otthonba. Anyukámmal éltünk idáig, már nagyon mennék tőle külön mert nem férünk már meg anyuval egymással. Lassan is halad a felújítás, de én mindent sajnos azonnal akarnék. Nincs semmi türelmem, a párom idáig nagyon jól viseli de már én észreveszem magamon,hogy mennyire egy idegesítő nő lehetek ebben az időszakban. Teljes átalakítás kell a házra. A párom anyukája hagyott ránk egy lakást, emeletes és kb 20 éve épült. Teljesen újra kellett tervezni. Mindent fel kell újítani, új lépcső, fürdő,konyha,nappali , szobák átalakítása. Más hogy viseli, hogy tudja türelmesen kivárni a költözést?

2022. júl. 16. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én 2,5 évvel ezelőtt vettem egy lakást,utána beköltözés előtt teljesen felújitottam

(összes nyílászáró,ablakok cseréje,új modern gázkazán beépítése komplett fűtésrendszer kiépítése, vízhálózat csere, elektromos vezetékek cseréje,csempe,járólapozás,laminált padló lerakasa,wc, fürdő, szaniterek cseréje)

Én átéltem egy lakásnak a komplett felújítását, egyedül költöztem,annyira nem idegeskedtem talán csak azon,hogy lassabban haladtam mint szerettem volna, a szaki késik.

De ez is olyan dolog,hogy tudomásul kell venni.

Így vissza gondolva nagyon örülök neki,hogy akkor felújítottam a lakást,mert azóta minden legalább 2x-3x annyiba kerül.

5-6 hónapig tartott.

2022. júl. 18. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:

7,8,9 vagyok

Én eddig bírtam, most fogok elköltözni otthonról.

2022. szept. 11. 00:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Én meg a 4. és most úgy tűnik, hogy mégis megtapasztalom a dolgot. Egy hónapja tart a fejetlenség, a legtöbb szakival, akik csak apró munkákra jöttek, elégedett vagyok és pont azzal az egy "brigáddal" nem, akik a legnagyobb munkát végezték. Konkrétan úgy érzem, hogy én is jobban megcsináltam volna, maximum egy kicsit tovább tart.

Komolyan, már azon gondolkozom, hogy ha legközelebb felújítani szeretnék, akkor inkább elköltözök egy frissen felújított lakásba, a régit meg eladom...

2022. szept. 11. 01:26
 14/14 anonim ***** válasza:

12 vagyok

Egy hónap az semmi! Nálunk pl. áprilisban kezdett a villanyszerelő és azóta nem képes megcsinálni egy olyan munkát, ami az elmondása szerint pár nap. Volt olyan, hogy 2 hétig napi szinten hívtuk és fel sem vette a telefont. Mindent kitalál, hogy most külföldön volt, most nem lehet anyagot beszerezni, most ez van, most az van... És ez csak egy ember a sok közül! Kőművesből most volt nálunk az ötödik vagy a hatodik! A többség eljön megnézni a munkát, aztán eltünik és elérhetetlen. Jobb esetben kapunk árajánlatot, de volt nem is egy, amelyik szó nélkül felszívódott! Pedig nem kis munkáról lenne szó, hanem milliós tételről! Iszonyat, mennyi link szakember van és ezt csak tudja, aki benne van egy ilyen felújításban vagy építkezik! És mégegyszer mondom, ezen szakemberek többsége megbízhatónak mondott, rokonok/szomszédok által ajánlott ember! Én itt befejeztem!

2022. szept. 11. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!