Jelenleg házfelújításokban vagyok, ez egy örökölt ház, és ezzel kapcsolatban az lenne hogy lehet-e bármi probléma abból, hogy a jelenlegi konyhában van egy kút?
Hát ezt építésszel kéne megbeszélni, látatlaban mit vársz, mit mondjunk? Milyen a kút, mekkora ármétőjü, fúrt, ásott, téglázott, betongyűrűvel épített, stb... semmit nem tudunk róla. A házról szintén semmit nem tudunk, hogyan épült rá a kútra, milyen a lábazat, a falazat, a padló, hogyan van összekötve a kúttal... Még egy fényképet sem mutattál róla.
Mégis várod a csodát, hogy valaki azt mondja, hogy "nem, nem lesz baj"? Aztán ha mégis lesz valami baj, akkor meg majd jössz ide erőlködni, hogy de hát azt mondtátok nem lesz baj?
Hát én rohadtul imádnám ha lenne egy ilyen a konyhámban :D szerintem nagyon menő..
Az szinte tuti, hogy nem szabályszerű, de amíg csak ti és max az ismerőseitek tudják, kb semmi problem, ne essen bele senki, meg ne tároljatol benne hillákat :D
Nagypapám mindig azt mondta, kutat soha ne temess be, mert sosem tudhatod, mikor lesz ra szükséged… lásd pl most ukrajna… szerintem sokan fél karukat odaadnák most egy kútért a konyhába.
Kinek lehet a régi kutakról engedélye.Akik ásattál már nem is élnek.
A 25 éve fúrtakról sincs,mert akkor ez nem kellet,igaz még ma sem,ha 80 m nél nem mélyebb.Én is tudok olyanról,akinek a fúrt kútja a pincébe "került".
Ráépültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!