Kinek kellene kijavítani és hogyan?
Beépítésre került az új ajtóm és mellette nagyon csúnya nagy rés maradt a falon. Azt mondta az ajtóbeépítő, hogy azt majd a festő szépen megcsinálja.
Hívtam a festőt, és ő azt mondta, hogy ő ezt nem csinálja meg, ez a rés olyan mély, hogy oda gipszet nem tehet, márpedig ő azzal dolgozik. Ezt azt ajtóbeépítőnek kell eltüntetni egy utólagos szegőléccel. Ezt elmondtam az ajtósnak, ő pedig csak állítja, hogy máshol is keletkezik ekkora rés, és még mindenhol szépen megcsinálták után a festők.
Ők persze egymással nem kommunikálnak. Úgyhogy én itt állok a gyönyörű új ajtómmal és nézem a ronda falat.
Hogyan lehetne ezt szépen megcsinálni, milyen módszerrel? És melyik/milyen szakember szokta?
Csatolom a fotókat.
"Most már ez az állapot van, ezt segítsetek, kérlek megoldani."
Leírták a megoldást. visszahívod az ajtós szakit hogy fejezze be.
Kedves Kérdező, egybehangzó válaszokat kaptál, a beépítés el lett cseszve az ajtós cég által!
Mivel eddig visszapattantál róluk, írj nekik egy TÉRTIVEVÉNYES levelet, amiben KÖVETELED a hibák 8 munkanapon belüli kijavítását, ellenkező esetben a Fogyasztó védelemhez fordulsz, de nem riadsz vissza attól sem, hogy igazságügyi műszaki szakértői véleményt kérve bírósághoz fordulj! Emellett minden médiaplatformon fényképekkel illusztrálva el fogod mondani a véleményedet a munkájukról, ami nem lesz jó reklám a cégnek.
Ennyi!
Csodálkoznék, ha ezek után nem orvosolnák a hibájukat.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
Ezt fogom tenni, az ajtóbeépítővel beszélek újfent, hogy szegőléccel takarja el.
Szintén nem szakember vagyok, de nemrég cseréltünk beltéri ajtókat.
Ahogy én látom...: Nálunk régi "szabvány" szerinti ajtók voltak, így szóba sem jöhetett a kész ajtó, így csináltatnunk kellett.
Miért fogadtad el hogy a lengyel szabvány olyan? Akkor cpl ajtót tudtak volna akár ott akár máshol gyártani neked és nem lenne probléma.
MEgoldás: takaróléc. Szerintem a festő sem tudná stabilan leglettelni ekkora rést. Mindenesetre kitartás, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!