Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Festeni könnyű, vagy hívjak...

Festeni könnyű, vagy hívjak inkább egy festőt?

Figyelt kérdés

Van egy barna lakkozott fa panel a nappalim falán, amit le szeretnék festeni fehérre.

A kérdésem az lenne, hogy ha magam csinálom egyedül, mennyi rá az esély, hogy ronda lesz? Értem ezalatt, hogy mondjuk csíkosra szárad vagy egyéb esztétikai hibája lesz. Mennyire kell ügyesnek lenni ahhoz, hogy egy sima felületet szépen fessek le? Mennyire számít, hogy az ecsetet hogy húzogatom?

Amúgy nő vagyok és még sosem festettem bútort, semmi ilyen tapasztalatom nincs, ezért félek tőle eléggé.

2022. jún. 24. 22:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!

#10 igen, a falon lóg egy ilyen dekorációs célú micsoda, polcok hátlapjaként szolgál. De úgy kellene lefestenem, hogy leszedni nem tudom.

2022. jún. 30. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!