A konnektorok és villanykapcsolók burkolatait könnyű eltávolítani?
Figyelt kérdés
Szobafestésbe kezdek pár nap múlva és úgy gondoltam, hogy szebben néz ki, ha leszedem a konnektort/kapcsolókat, mielőtt körülötte lefestem. Viszont ciki/nem ciki, de még nem csináltam ilyet.
A konnektorokat elég csak középen kicsavarozni és máris levehető a burkolat?
A kapcsolókat csak le kell pattintani a helyéről? Nem törik le?
2019. okt. 16. 07:47
1/5 anonim válasza:
Típustól függően változik hogy elég-e a kicsavarni középen és akkor lejön vagy le kell pattintani a helyéről de egyszerű, nem nehéz viszont 1 fontos!! Áramtalanítsd előtte!! Ha kell kapcsold le az egész szobában/ lakásban az áramot!
2/5 anonim válasza:
És festés alatt se legyen áram alatt ...
3/5 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá akkor válaszd a könnyebb megoldást. Van ilyen tapadó papirszallag, direkt festeshez használják, azzal leragasztod a kapcsolokat és kész.
4/5 anonim válasza:
Az 1. lépés, hogy lekapcsolod az áramot.
A 2., hogy megnézed, hogy lekapcsoltad e.
A 3., hogy ellenőrzöd, tényleg nincs áram a madzagban.
Ezek után már könnyű le/felszerelni egy kapcsolót.
5/5 Progresszor válasza:
Ha még nem szereltél villanyt/nem is értesz hozzá, vegyél maszkoló szalagot a festékboltban és ragaszd le a kapcsolókat/konnektorokat. Kicsit macerás, de sokkal egyszerűbb mint szerelni vagy utólag a festéket letakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!