Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nagyon gáz a 210-220 cm...

Nagyon gáz a 210-220 cm belmagasság?

Figyelt kérdés

Én 155 cm vagyok, jelenleg 205 cm belmagasságú tetőtérben élek.

A lakásunk sajnos csak 210-220 cm magas lesz. Nekünk nem gond, de nem ciki mások előtt? Ők nincsenek hozzászokva..

2022. jún. 21. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%
Utólag beépített padlás lehet, máshogy nem tudom elképzelni, hogy ilyen alacsonyra tervezték meg a tetőt. Ha téged nem zavar vagy nem tudod megfizetni az átépítését, akkor nincs értelme vitázni róla. Lakni kell és kész. Ha viszont van rá lehetőség, akkor érdemes lenne megemeltetni.
2022. jún. 23. 03:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát azért egy plafont megemelni egy egész házon a tetővel együtt nem piskóta munka lenne. Az áráról meg ne is beszéljünk.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de ha már magasabb plafont akarsz, nem lenne ésszerűbb inkább az egész házban a padlót lejjebb vinni úgy 20 centivel? A belmagasság ugyanúgy meg fog növekedni és lehet, hogy az ára is csak a töredéke lenne a tetőemelésnek. (Ez csak egy ötlet volt)

2022. jún. 23. 14:40
 13/13 A kérdező kommentje:
De nem akarunk magasabb plafont, már a felújítás végén járunk. Nekünk eddig eszünkbe sem jutott, hogy zavaró lehet az alacsony belmagasság :D
2022. jún. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!