Mivel fugázzam újra, hogy ne jöjjenek be a hangyák?
Figyelt kérdés
Kipergett a fuga a konyhában, amin özönlenek a hangyák. Mivel érdemes kitölteni a hézagot a klasszik fuga anyaggal, vagy szilikonnal?2022. jún. 19. 09:17
2/4 A kérdező kommentje:
A jarolapnal jott ki, mert padlófűtés van.
2022. jún. 19. 09:36
3/4 anonim válasza:
A sima fuga jó, de amíg maradékot, maradékos tányért, morzsát stb hagysz a konyhába használat után addig úgy is visszatérő vendégek lesznek.
Én mindent kipróbáltam, amit hallottam vagy ajánlottak, és csak a rend és tisztaság vált be. Tehát főzés befejeztével azonnali mosogatás, takarítás. Párhuzamosan csinálom a főzéssel, mire kész a kaja utána 5-10 percen belül ragyog minden. 6 éve nincs hangya a házban!!! És az az érdekes, hogy sehol sem jönnek be. Korábban, ha a konyhában megjelentek, pár napra rá a szobákat is ellepték.
4/4 anonim válasza:
Kutyaszarral, vendégek se jönnek utánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!