Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Belekezdjek egy lakásfelújí...

Belekezdjek egy lakásfelújításba 2022-ben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Zoltán vagyok 23 éves, és ebben a hónapban vásároltam egy házat, és szeretnék egy nagy felújítást csinálni, de hamar alábbhagyott a lendületem mert eddig a csempe amit 20 ezerért adtak mostanra 37 ezer. Gondolom mindenki tudja hogy mi történik körülöttünk, az építőanyag árak nagyon megemelkednek, és még sok más. Nem tudom Mit tegyek, valamivel jobb helyzetben vagyok mert belgiumban dolgozok, és így könyebb lenne építkezni nyugati fizetéssel, de ez így is nagyon drága, és nehéz lenne. Van rá esély hogy normalizálódik a helyzet? Várjak, spóroljak, és majd máskor kezdjek neki? Nincs gyerekem, és van hova haza mennem. Ti Mit tennétek? Köszönöm előre!

2022. jún. 14. 15:42
 1/6 anonim válasza:
100%
Nem hinném, hogy normalizálódni fog egyhamar. Ez a mostani helyzet merőben más.
2022. jún. 14. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Már elkéstél... idénre már nem találsz szakikat akik rá is érnének.
2022. jún. 14. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog! Az áremelkedés állna meg abban az esetben, ha a támogatásokat nem hosszabbítanák meg, ha a háború abbamaradna, ha többet nem lenne covid őrület. Szóval ez a három HA szükséges hozzá. Az árak nem csökkennének akkor sem, csak nem növekednének tovább! Állj neki! Melós lehet, hogy nem lesz idén, de anyagot vásárolhatsz!
2022. jún. 14. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha van hol elhelyezned a tartós anyagokat,mert azok enni nem kérnek,gyűjtögessél.1 évig raktároztuk a kűlső hőszigetelőt,most kezdték felrakni.Nyilászárókat is mg lehet venni.4 éve vettünk 2,még még nem került a helyére,pénz hiány miatt.Azóta viszont nagyon megemelkedett az ára
2022. jún. 14. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Így van, gyűjts össze mindent amit tudsz.

Szomszédnál 1,5 hónapig állt szétszedve a tető, mert mégsem jött meg a cserép... Szerencsére nem ázott rommá.

Amit meg akarsz csináltatni ahhoz mindent szedj össze amikor épp kapható. Sok esetben nem is az árak miatt van gond, hanem a készlethiánnyal.

2022. jún. 14. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy alakult végül? :) Én találtam embert, de van egy olyan érzésem hogy júl. 1 után pusztulat ára lesz. :'(
2022. jún. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!