Építőipari munkások (pl. néhánynapos lakásfelújítás esetében) maguknak visznek enni- és innivalót? Hogy történik az ellátásuk?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 08:35
1/8 anonim válasza:
Megrendelőként írom: elballagnak a közeli kisboltba kajáért, üveg borért.
2/8 anonim válasza:
Az ebédeltetés régen lehetett divat faluhelyen, de szerintem már az a szokás is kikopott, mára már inkább csak itallal szokják megkínálni a munkásokat. De jobb ha őket kérdezed meg, nehogy várják az ebédet, aztán délben meg koppanjanak.
És ha jót akarsz magadnak, és minőségi munkát vársz, akkor alkoholt ne adj nekik.
3/8 anonim válasza:
Te, mint megrendelő, nem adsz nekik semmit. Esetleg, ha 40 fok van, akkor azért rakhatsz be nekik vizet a hűtőbe, az azért emberséges. Ha meg jófej akarsz lenni, akkor megkínálod őket kávéval.
4/8 anonim válasza:
Igaz, ötven éve már, hogy építkeztünk, de akkor az itallal az volt, hogy reggel megígértük, hogy kapnak egy üveg bort, de csak a napi munka végén. Ha magukét innák, azonnal ki vannak rúgva.
Enni viszont nem kaptak. Dél körül beszalonnáztak a maguk által vásároltból.
5/8 qkker1 válasza:
Szépen megvesszük magunknak az ételt és üdítőt. /aki piálni akar, az repül a csapatból/
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2021. aug. 25. 10:30
7/8 anonim válasza:
Nekem is van erről tapasztalatom. Volt már olyan aki megakart kínálni ebéddel, de nem fogadtam el. (nagyon ritka talán 2 eset volt). Üdítővel, kávéval, vízzel a megrendelők 80%-a legalább. Egyébként max vizet szoktam elfogadni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. aug. 29. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!