Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Fix bekötést lehetővé tevő...

Fix bekötést lehetővé tevő kapcsolós szerelvény létezik?

Figyelt kérdés

Bojler lesz rákötve, tehát a fix bekötés lenne a legideálisabb.

A következőket kerestem:

A kapcsolós köztes dugalj olcsó, de én NEM akarok köztes dugaljt.

A kapcsolós dugalj drága, a közelben nem találok olyan boltot ahol normális áron adják.

A legdrágább a kapcsolós aljzat.

Amit most keresek, annak nem tudom a nevét, de ha létezik, hátha tud valaki típust írni hozzá.

#kapcsoló #bojler #szerelvény #süllyesztett #fix bekötés #két pólusú
2022. jún. 10. 08:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha én bojlerre szeretnék kaapcsolót, ez mellett nyugodtabban aludnék mint az mellett amit Te vettél...

Bojlernél bekötésnél az esztétika másodlagos szempont!

2022. jún. 19. 19:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz, hogy az esztétika mellékesebb, bár éjszakára ez bekapcsolva nem marad a hőveszteségek miatt.
2022. jún. 19. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is tervezek bojlert venni, vszínű nálam se fog éjszaka menni, de ilyen xarra akkor se kötném... volt már lakástüzem áram miatt, tudom miről beszélek.

Én csak ipari kapcsolót szerelnék be, ha fix bekötést akarnék!

2022. jún. 19. 22:29
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 OFF, de ez engem is érdekelne, ha megkérhetlek leírnád itt, vagy privátban?
2022. jún. 20. 01:19
 15/16 anonim ***** válasza:

De ha ilyen igényeid vannak miért nem veszel okos bojlert? Teljesen fixre bekötöd és nem kell kapcsolgatni ki-be, mert megtanulja a melegvíz-vételi szokásaitokat és ahhoz képest állítja azt elő. Értelemszerűen éjszaka csak akkor melegít, ha reggel nagyobb mennyiségű melegvizet használtok.

Amennyiben nem vezérelt áramról megy a bojler az okosbojler a legjobb megoldás.

2022. jún. 20. 07:18
 16/16 A kérdező kommentje:
15-ös: jelen esetben egy 15 literes konyhában rendszertelenül használt mosogatóbojlerről van szó. 80 fokra kell feltekerni, hogy egyhuzamban mindent el lehessen mosogatni vele. Nem tanulna semmit a rendszertelenségből. A fürdőszobai ennél okosabb, 40 fokra van állítva, de 80 literes mivolta miatt éjszakára az is ki van kapcsolva, hiába ez a legalacsonyabb hőfok, akkor is van valamennyi hővesztesége. Úgy tudom minden okosbojler tárol készenléti melegvizet, mely hőfoka biztosan nem alacsonyabb 40 foknál.
2022. jún. 20. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!