Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Festők, ti mennyire tartjátok...

Festők, ti mennyire tartjátok jó festéknek a Poli-Farbe Platinum beltéri festékeit?

Figyelt kérdés
Elsősorban szakemberek véleményére lennék kiváncsi, csak ettől a márkától találtam olyan színben amit elképzeltem. Úgy hallottam nem szellőzik tőle megfelelően a fal, ezért is vannak kétségeim. Érdemes vele dolgozni vagy inkább kevertessek géppel olyan színt más fajtával?

2022. jún. 9. 01:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem festő vagyok de nálam dícsérték nagyon.

Azt is mondta a maestro bárhogy kened nem lesz csíkos a festés.

2022. jún. 9. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy pont azért penészedik mindenhol a fal, mert a FAL a nedves és a festék átengedi a nedvességet egész télen folyamatosan, így nem elég tél elején egyszer kiszellőztetni
2022. jún. 9. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legjobb festék.

Az egész cs. házam ezzel van kifestve. Takar és nem csöpög és nem is fakult még.

2022. jún. 9. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:

A legjobb márkák között van számon tartva. Az más kérdés, hogy ha neked olyan a falad, hogy igényli a szellőzést, akkor másfajtát kell választani.

Kevertetést nem javaslom, mert sosem lesz pontosan olyan a szín, amilyen a kártyán van. Egyszer kevertettünk, elég is volt belőle.

2022. jún. 10. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!😁

#4 gondoltam rá hogy elöbb egy kisebb mennyiséget kevertetek próbának.

2022. jún. 10. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!