Polifarbe platinum festékből más szedegetett ki bőrösödött festékdarabokat?
Igen, de kiöntesz egy adagot, ami nem homogén. Nem tudom, hogy a diszperziós festék pontosan milyen összetevőkből áll, de azt tudom, hogy van egy sűrűbb rész és valami átlátszó olajosabb eleme. Lehet te kiöntötted pl az olajosabbat és valamennyit a sűrűből, a maradék meg ott beszáradt mert a legnagyobb gondoskodásod ellenére is levegőt kapott a zacskóban.
Az egészet ki kell önteni és felkeverni. Amit te csinálasz az olyan mintha a pörköltről több szaftot öntenél ki mint húst, vagy fordítva.
Egyébként lehetséges, hogy régi volt, bár a lejárati idő ezt megmondja.
Mint írtam ma vettem a festéket, és felbontás után fel is lett használva, tehát nálam tutira nem volt ideje bebőrösödni és ezek a darabok tutira már a gyárban kerültek bele. A festék pedig teljesen egynemű volt, kicsit össze is ráztam mielőtt kivágtam volna a sarkát, de a falon látszana ha az összetevők szétváltak volna.
Amit te írsz szétválást, azt én csak fehér falfestéknél láttam.
Gratulálok a 3-asnak, mert még nem találkozott a platinum termékkel..
Az nem jó ha bőrös felbontáskor, ugyanis azért van zacsiban a vödörben...Vissza kell vinni és megpanaszolni...
Csak poli platinumot hasznalok de azt mondtok amit akartok ;)
Tovabbra se jol hasznaltad. Nem a zacsiban razzuk fel hanem kiontjuk az egeszet es keveroszarral felkeverjuk egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!